8 oktober 2019

Elearning: Veilig en gezond werken en leren

eLearning

Deze week vindt de landelijke Week van de Veiligheid plaats. Ook bij de Universiteit Utrecht besteden we hier aandacht aan. Vandaag: veilig en gezond werken.

eLearning ‘Veilig en gezond werken en leren bij de UU’

De pilot van de eLearning introductiemodule ‘Veilig en gezond werken en leren bij de UU’ is vanaf vandaag live. Deze module is bedoeld voor alle UU-studenten en -medewerkers. Deze introductiemodule vraagt op een interactieve manier aandacht voor diverse veiligheidsonderwerpen. De vervolgmodules gaan specifieker in op de verschillende risico’s die jij kunt tegenkomen in je werk- en leeromgeving. Zo volg je dus alleen de modules die relevant zijn voor jouw werk of studie.

Bekijk hier het bericht van Anton Pijpers, voorzitter van het College van Bestuur, over de module.

Doe mee en maak kans op een UU giftcard (géén phishing!)

Meld je nu aan, volg de pilot (duur: ca. 30 minuten), vul het evaluatieformulier in en maak kans op één van de 10 UU giftcards van € 25! Klik op de landingspagina op Universiteit Utrecht en log in met je Solis-id.

Januari 2020: Engelse versie beschikbaar

De pilotversie is alleen in het Nederlands beschikbaar. Naar verwachting zal medio januari 2020 de module ook in het Engels beschikbaar zijn.

Gebruikers vanuit de faculteit Bèta

Studenten en medewerkers van de faculteit Bèta hebben de veiligheidsinstructies al eens doorgenomen. Er staat nu een refresh van de eLearning modules klaar in Blackboard