Early Bird-tickets voor UUnited zijn uitverkocht

Over een maand wordt TivoliVredenburg gevuld met studentenmuziek van UU-studenten tijdens het UUnited Muziekfestival. De eerste ticketronde is afgelopen en de Early Bird tickets zijn uitverkocht!

De volgende ronde met Regular Bird tickets is gestart. De tickets kosten nu €17,50. Twijfel je nog? Luister dan eens een keer de nieuwe UUnited podcast: Het UUnited Spreekuur en ontdek waarom je UUnited niet mag missen.

Het UUnited Spreekuur

Een band die op een podium optreedt met veel paarse en witte lampen voor een volle zaal met publiek.

Tijdens het spreekuur bespreekt host Jasmijn met verscheidene gasten de ins en outs van UUnited. Hoe is UUnited ontstaan? Hoe is het voor de studentenmuziekgezelschappen om op het podium te staan? Waar moet je aan denken als je een festival organiseert in TivoliVredenburg? Deze en nog veel meer vragen beantwoorden we tijdens het UUnited Spreekuur.

UUnited Wardrobe

Outfit nodig voor UUnited? Kom naar UUnited Wardrobe, de kledingmarkt voor en door UUnited fans, op 1 maart! De kledingmarkt is de plek om je nieuwe outfit op een duurzame manier te vinden voor het festival. De bar van Parnassos wordt van 10:00 – 15:00 uur omgetoverd tot een tweedehandskledingmarkt, waar je kan speuren naar pareltjes. Krijg jij een goed prijsje voor die toffe blouse?

Tickets UUnited