Doe mee aan de buitenlandstage fotowedstrijd!

Beste student,

We willen graag alle studenten die voor hun stage in het buitenland zijn geweest, bijna gaan of momenteel in het buitenland zijn uitnodigen om deel te nemen aan onze fotowedstrijd! Wil je toekomstige studenten laten zien hoe betekenisvol en leerzaam het is om een stage in het buitenland te doen, en misschien zelfs een prijs winnen terwijl je dat doet? Stuur ons de leukste, mooiste en/of meest interessante foto van je stage en maak kans op een polaroidcamera, een bol.com voucher ter waarde van 35 euro, of een UMC Utrecht cadeaupakket. Zelfs als je eerder ook al foto's met ons hebt gedeeld, kun je deelnemen aan de wedstrijd en opnieuw jouw foto's delen.

Voorwaarden voor deelname

De voorwaarden:

  1. Je bent momenteel ingeschreven als student aan de Universiteit Utrecht.
  2. Je hebt een klinische- of wetenschapsstage gevolgd als onderdeel van je studie;
  3. Er geen andere personen herkenbaar op de foto’s staan dan jijzelf.

Indienen inzending

Hoe je jouw foto’s kunt indienen:

  • Klik op deze link en vul de vereiste informatie in.
  • Upload je foto's (maximaal 3) via het formulier. Zorg ervoor dat je op minstens één van de foto's staat.

Houd er rekening mee dat je door deel te nemen aan de wedstrijd het International Office toestemming geeft om jouw foto te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals Instagram-posts, onze website of tijdens onze voorlichting sessies.

Deadline

De deadline voor het indienen is 13 maart 2024. We zullen dan een top 3 van studenten selecteren die een prijs ontvangen. De winnaars worden per e-mail geïnformeerd in de week van 18 maart.

We kijken ernaar uit om je foto's te ontvangen!