31 juli 2020

Diploma's zelf ophalen

Vanaf september kun je op afspraak je diploma afhalen bij het Studiepunt. Ben je pas ná maart 2020 afgestudeerd? Dan duurt het helaas iets langer voor je diploma bij ons klaarligt.

Afgestudeerd in 2019-2020
Diploma afhalen bij het Studiepunt

Als je voor 1 september 2020 bent afgestudeerd ligt je diploma voor je klaar. Je kunt een afspraak maken om je diploma op te halen bij het Studiepunt. Neem een geldig ID mee. Moet iemand je diploma namens jou ophalen? Stuur dan een mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl

Diploma per post laten versturen

Wanneer je vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus niet in de gelegenheid bent of je comfortabel voelt om naar het Studiepunt te komen voor het ophalen van je diploma, kunnen we hem naar je opsturen. Neem in dat geval contact op met het Examensecretariaat via ExamensecretariaatGW@uu.nl

Wegens drukte en minimale bezetting op kantoor kan het een paar weken duren voordat je je diploma ontvangt. 

Heeft je diploma haast?

Heb je je diploma snel nodig en is een afstudeerverklaring niet voldoende? Stuur dan een e-mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl. Zet in de onderwerpregel Spoed diploma nodig + je studentnummer en geef duidelijk aan wat de deadline is en je motivatie.

3 weken nadat je formeel bericht hebt gekregen dat je bent afgestudeerd, kun je je afstudeerverklaring downloaden bij DUO. Vaak volstaat een afstudeerverklaring wanneer je je bijvoorbeeld wilt aanmelden voor een vervolgopleiding of begint bij een werkgever. Heb je eerder een afstudeerverklaring nodig? Stuur dan een e-mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl.