8 december 2020

Diploma-uitreikingen GW zijn tot eind december online

Alle fysieke diploma-uitreikingen zijn helaas tot en met eind december geannuleerd.

Voor alle studenten die in het collegejaar 2019-2020 zijn afgestudeerd, hadden we het liefst een diploma-uitreiking in het najaar georganiseer. Helaas, hebben we vanwege Covid-19 alle fysieke uitreikingen tot en met december moeten annuleren.

Formeel afgestudeerd en dan?

Zodra je formeel bent afgestudeerd, krijg je van het Examensecretariaat een mailtje met daarin een link naar een formulier waarin we je vragen in te vullen of je je diploma zelf komt ophalen of dat het moet worden opgestuurd naar het buitenland. Op die manier weten wij wat er met je diploma moet gebeuren. Afhankelijk van je afstudeerdatum kun je dan het volgende verwachten:

Afgestudeerd in 2019-2020
Diploma afhalen bij het Studiepunt

Als je voor 1 september 2020 bent afgestudeerd ligt je diploma voor je klaar. Je kunt een afspraak maken om je diploma op te halen bij het Studiepunt. Neem een geldig ID mee. Moet iemand je diploma namens jou ophalen? Stuur dan een mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl

Diploma per post laten versturen

Wanneer je vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus niet in de gelegenheid bent of je comfortabel voelt om naar het Studiepunt te komen voor het ophalen van je diploma, kunnen we hem naar je opsturen. Neem in dat geval contact op met het Examensecretariaat via ExamensecretariaatGW@uu.nl

Wegens drukte en minimale bezetting op kantoor kan het een paar weken duren voordat je je diploma ontvangt.

Heeft je diploma haast?

In de meeste gevallen kun je voor de aanmelding bij een vervolgopleiding en/of een toekomstige werkgever volstaan met een afstudeerverklaring. Deze kun je zelf 3 weken nadat je formeel bericht hebt gekregen dat je bent afgestudeerd, downloaden bij DUO. Heb je je afstudeerverklaring of diploma eerder nodig? Stuur dan een e-mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl. Zet in de onderwerpregel Spoed diploma nodig + je studentnummer en geef duidelijk aan wat de deadline is en je motivatie.