26 maart 2020

Dienstverlening Onderwijszaken

Graag informeren we je over de dienstverlening van de studieadviseurs, coschapindelers, het International Office, Career Services en het Studie-informatiepunt (STIP) ten tijde van de coronacrisis.

Studieadviseurs

Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een face-to-face afspraak met de studieadviseurs te maken. Gesprekken vinden via de telefoon of Skype plaats. Je kunt in het online afsprakensysteem aangeven wat jouw voorkeur heeft.
Het inloopspreekuur vervalt tijdelijk, het telefonisch spreekuur gaat wel door. Ook zijn de studieadviseur per mail bereikbaar: adviseurs@umcutrecht.nl
Kijk voor meer informatie op: https://students.uu.nl/gnk/geneeskunde-b/praktische-zaken/begeleiding-en...

Coschapindelers

Het inloopspreekuur van de coschapindelers vervalt. Het telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag 9.30 - 10.00 uur gaat wel door. Tel.: 088-755 3476. Uiteraard zijn de coschapindelers ook via de mail bereikbaar: coschappen@umcutrecht.nl

International Office

Het International Office is per mail bereikbaar: international.office@umcutrecht.nl. Op verzoek kan van dinsdag t/m vrijdag per mail een telefonische afspraak met het International Office gemaakt worden.

Career Services

Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een face-to-face afspraak met de career officer te maken. Gesprekken vinden via de telefoon, Skype of Zoom plaats. Je kunt in het online afsprakensysteem aangeven wat jouw voorkeur heeft.
Op de Career Services pagina van jouw opleiding vind je wat je met je opleiding kunt, verschillende vacatures en bijbanen, bij wie je waarvoor terecht kunt en een aanbod van trainingen, tips en activiteiten: https://students.uu.nl/gnk/geneeskunde-b/career-services

STIP

Vanwege de coronamaatregelen is het STIP op dit moment alleen telefonisch en per mail bereikbaar. Op werkdagen kun je tussen 9.00 en 17.00 uur bellen met vragen die verband houden met de coronacrisis. Voor alle andere vragen is het STIP tussen 10.45 en 13.30 uur telefonisch bereikbaar. Tel. 088-75 53478. Het emailadres is STIP@umcutrecht.nl
Bij het STIP kun je diverse verklaringen aanvragen. Denk aan een studievoortgangsoverzicht, recommendation letter en confirmation letter. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de documenten te voorzien van stempel en handtekening. De verklaringen kunnen per mail worden gestuurd. We zijn aan het kijken of we deze digitaal kunnen ondertekenen.