Denk mee over de besteding van de studievoorschotmiddelen

Zoals jullie wellicht al hadden meegekregen, zijn er deze maand verschillende bijeenkomsten om te brainstormen over de besteding van de studievoorschotmiddelen. De studievoorschotmiddelen zijn er om de kwaliteit van het onderwijs ten goede te komen, met als thema’s persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten.

Middels de brainstormsessies probeert de faculteit in beeld te brengen welke knelpunten er nou écht spelen onder de studenten en hoe deze verbeterd zouden kunnen worden.

In de eerste twee meetings is vooral geprobeerd om de problemen in kaart te brengen en deze zullen in volgende sessies verder worden uitgediept. Daarnaast zal er getracht worden om goede oplossingen te verzinnen voor deze problemen, zodat alle studenten hier profijt van hebben.

Zijn er volgens jou knelpunten wat betreft het onderwijs en heb je ideeën over hoe dit zou kunnen worden opgelost? Kom dan mee kletsen over de besteding van de studievoorschotmiddelen onder het genot van een lekkere gratis lunch. We horen graag wat jouw ideeën, wensen of behoeften zijn. 

Wanneer:

Dinsdag 29 november *| 12:30 – 13:30 uur | Androclus C030

* Let op: deze sessie is verplaatst van dinsdag 22 november

Aanmelden

Aanmelden kan via de D.S.K. Web-app (LET OP; maximaal aantal aanmeldingen is 30).