Deadline verlengd: schrijf je in voor internationale online cursussen

Je kunt je nu tot en met 23 juni inschrijven

Goed nieuws voor bachelor- en masterstudenten die hun kennis willen verbreden met een online cursus aan een buitenlandse universiteit: de inschrijfperiode voor het online internationaal cursusaanbod is verlengd! Je kunt je nu inschrijven tot en met 23 juni.

Het Transnational Online Learning programma

Via het Transnational Online Learning programma kan je online cursussen volgen aan universiteiten binnen de CHARM-EU alliantie. Je kunt kiezen uit cursussen aangeboden door de University of Montpellier (Frankrijk), Eötvös Loránd University (Hongarije), Julius-Maximilians-University Würzburg (Duitsland), of Åbo Akademi University (Finland). Deze universiteiten bieden een breed scala aan vakken aan, zowel binnen als buiten je eigen studierichting. Of je nu geïnteresseerd bent in een specifieke discipline of een interdisciplinaire cursus wilt volgen, er is voor ieder wat wils.

De meeste cursussen worden flexibel aangeboden, hoewel sommige op vaste momenten plaatsvinden. De cursussen zijn online en voor de meeste cursussen kan je studiepunten (ECTS) verdienen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven tot en met 23 juni. Let wel, voor sommige cursussen geldt een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol. Een volledig overzicht van het cursusaanbod en de aanmeldprocedure is te vinden in de cursuscatalogus voor Transnational Online Learning.

Mis deze kans niet om je internationale ervaring op te doen! Schrijf je snel in voor de deadline!

Meer informatie
Cursuscatalogus