12 februari 2018

19 tot en met 23 februari 2018

De Week van de Medezeggenschap is terug!

Universiteitsraad 2017-2018

Van 19 tot en met 23 februari organiseren de medezeggenschapsraden van de universiteit allerhande activiteiten om de medezeggenschap dichterbij studenten te brengen. Welke activiteiten zijn interessant voor jou? Lees het hieronder en zorg dat je erbij bent!

Moet de universiteit verder verengelsen of niet? Wordt het niet eens tijd voor een digitale cursusplanner? De U-raad spreekt hierover met het College van Bestuur tijdens de raadsvergadering op maandag 19 februari. Laat je mening horen tijdens de aansluitende borrel.

Op dinsdag 20 februari komt Utrechts emeritus hoogleraar Maarten van Rossem zijn ervaringen delen uit zijn eigen tijd in de faculteitsraad. Geloof het of niet, maar die ervaringen zijn niet louter positief.

Verder schenkt de U-raad de hele week gratis koffie en thee. Wil je weten wat onze plannen zijn voor studieplekken in de universiteitsbibliotheek? Heb je zelf een goed idee voor de universiteit? Of overweeg je om volgend jaar zélf de universiteitsraad in te gaan? Kom dan bij ons langs! Op Facebook zie je waar we wanneer staan.

Meer weten over deze en alle andere evenementen in de Week van de Medezeggenschap? Kijk op Facebook