De Vagant

Sinds dit studiejaar is er een nieuw gebouw op het Utrecht Science Park, namelijk De Vagant. Dit rode huisje heeft een huiskamer voor alle studenten, er worden gratis activiteiten georganiseerd en jij kan hier zelf ook activiteiten organiseren! 

Over De Vagant

Overdag is het een huiskamer waar je gewoon kan binnenlopen om te lunchen, piano te spelen, te tafelvoetballen, spelletjes te spelen, even tot rust te komen, etc. Daarnaast is dit ook een plek waar gratis activiteiten worden georganiseerd. Om op te hoogte te blijven van de activiteiten in De Vagant kan je de Instagram volgen @de.vagant, kijken in de uni-life app of je inschrijven voor onze mailinglijst. Verder is dit ook een plek waar jij activiteiten kan organiseren voor andere studenten. Dit kan 's avonds in de huiskamer en de hele dag in de zaal, een ruimte speciaal voor activiteiten. Dit kan je zelf doen door De Vagant te reserveren via Topdesk of door De Vagant commissie te contacteren met leuke ideeën. 

De Vagant is een plek voor en door studenten en daarom staan we altijd open voor jullie ideeën. Deze kan je mailen naar ons mailadres (commissie.devagant@uu.nl), in de ideeëndoos in De Vagant doen of sturen via een berichtje op Instagram. 

Contact    

  

 

Activiteiten De Vagamt