De studentensite kleurt vandaag paars

screenshots van de paarse accenten op de website

Speciaal voor Paarse Vrijdag hebben we de studentensite vandaag paarse accenten gegeven.

Op de homepage is het kader rondom de balk waarin je naar je opleiding kunt zoeken paars en op alle andere pagina's hebben we de naam boven de menubalk en de feedback-knop paars gemaakt.  Je kunt zelf ook meedoen aan Paarse Vrijdag door vandaag iets paars aan te trekken!

Wat is er nog meer te doen vandaag?

Naast de paarse studentensite is er vandaag nog meer te doen op de UU:

  • Je kunt de hele dag een foto van jezelf laten maken in de paarse fotobooth bovenaan de trap in het Koningsbergergebouw (Utrecht Science Park). Als je je foto post op instagram met de hashtag #purplefridayUU maak je kans op een waardebon van 50 euro voor de beste foto.
  • In het Koningsbergergebouw is ook een bake sale.

Wat is Paarse Vrijdag?

Elke tweede vrijdag in december is het Paarse Vrijdag. Hiermee vragen we aandacht voor acceptatie, gelijkheid en vrijheid voor iedereen in de LHBTI+-community. Ook jij kunt meedoen! Trek vandaag iets paars aan en laat zien dat je diversiteit viert.

De UU en gelijkheid, diversiteit en inclusie

De UU vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Daarom is in 2021 het programma Equality, Diversity & Inclusion gestart. Kijk voor meer informatie op de website van het EDI.

Ben je op zoek naar gelijkgestemden? Word dan lid van de  LHBTIQ+ studentenvereniging: U.H.S.V. ANTEROS

Vertrouwenspersoon

Heb je wel eens last gehad van ongewenst gedrag of vervelende opmerkingen? Dan kun je altijd terecht bij onze vertrouwenspersonen via vertrouwenspersonen-ongewenstgedrag@uu.nl.