19 juli 2021

Gratis koffie + muffin in de Botanische Tuinen

De faculteit Bètawetenschappen trakteert!

De faculteit Bètawetenschappen nodigt van harte al haar studenten uit om gezellig naar de campus te komen en - coronaproof - af te spreken met studiegenoten. Wij trakteren daarbij op een drankje + muffin in de Botanische Tuinen.

Hoe werkt het?

• Voer de persoonlijke code die je via de e-mail hebt ontvangen in op deze pagina.
  • Vervolgens reserveer je een tijdslot bij de Botanische tuinen. Toegang is gratis voor studenten, maar vanwege Corona is een reservering nog wel verplicht.
  • Per mail krijg je je toegangsticket tot de Botanische Tuinen en je voucher voor het drankje + muffin. Zorg dat je deze beiden bij bezoek bij je hebt, of zichtbaar zijn op je mobiel.
  • Je kunt de QR-code laten scannen bij de koffietruck naast het terras of als de truck dicht is, op het terras. De voucher is geldig voor koffie/thee/fris en een muffin.
  • De code is in te wisselen tot 1 december 2021.

Deel je bezoek op Instagram

Mocht je het leuk vinden je koffie & muffin-moment met elkaar en ons te delen, post dan een foto op Instagram en tag @UUBeta. De leukste inzending krijgt van ons een Utrecht University-cap (sluiting wedstrijd 30 juli).

Contact

Heb je geen vouchercode ontvangen? Of heb je vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar f.e.m.pruijn@uu.nl