14 maart 2018

Ben jij de changemaker van 2018?

De Changemaker Challenge 2018

Ben jij momenteel bezig met een bachelor- of masteronderzoek naar schoon water of plastic afval? Dan maak je kans op €5000 om je onderzoek baanbrekend te maken.

De Changemaker Challenge is een mogelijkheid voor afgestudeerde studenten (art, business, design, science, alle soorten studenten zowel master als bachelor, HBO en universiteit). om de wereld te veranderen en een onderzoeksbeurs van maximaal €5000 te winnen als je onderzoek op een of andere manier gerelateerd is aan de problemen rondom water en/of plastic afval.

De Challenge is een initiatief van de Dopper Foundation, die studenten wil inspireren oplossingen voor deze problemen te vinden en hen helpt met om hun onderzoek baanbrekend te maken. De onderzoeksbeurs moet worden uitgegeven om de impact van hun onderzoek te vergroten of om het potentieel te verbeteren, het staat de studenten verder vrij om creatieve ideeën te bedenken.

Meer informatie over de Changemaker Challenge 2018 vind je in de flyer (engels). Als je geïnteresseerd bent in deelname, vul dan het inschrijfformulier in op de website.

Changemaker Challenge 2018 bètawetenschappen