Dag (van het) Uitstelgedrag - 2 juni

Heb jij last van uitstelgedrag?  De meesten van ons stellen van tijd tot tijd een taak uit. In veel gevallen is dit volkomen onschuldig, maar soms kan uitstellen ook nadelige gevolgen hebben. Het zorgt dan voor stress en vermindering van productiviteit en groei. Door het fenomeen beter te begrijpen, kan je er beter mee omgaan.

Op vrijdag 2 juni aanstaande organiseert het Student Support Centre de 'Dag (van het) Uitstelgedrag' in de botanische tuinen van het Utrecht Science Park. Op deze dag wordt er aandacht besteed aan het leren begrijpen van & omgaan met uitstelgedrag.

Je kunt verschillende programmaonderdelen bijwonen zoals; een lezing over de werking van het brein door een neurowetenschapper, een interactief panelgesprek genaamd '1 uur over... hoge verwachtingen' met een prestatiepsycholoog, en verschillende workshops zoals de workshop 'faalfitness'. Leuk weetje: deze workshop wordt ook op verschillende festivals gegeven zoals Lowlands en Into The Great Wide Open! Verder kun je je ook aanmelden voor individuele coaching en ga je een rondje door de tuinen lopen tijdens je gesprek.

De hele dag is gratis voor zowel UU als HU studenten, en er staat van 13.45-16.15 een ijskar met gratis ijsjes!

Zie voor meer informatie over het programma en hoe je je kan aanmelden de website