3 juni 2019

Cursusinschrijving van start bij Parnassos

Student speelt viool in Parnassos

Bij Parnassos kun je voor een zacht prijsje leuke cursussen volgen, van UUniversal choir tot Fysiek theater, van Pitchen tot Illustreren, van Gitaar tot Portretfotografie en van Clipdance tot Photoshop. Vanaf maandag 3 juni kun je je inschrijven voor je favoriete cursus!

Parnassos 25 jaar

Dit jaar bestaat Parnassos 25 jaar. Dat vieren we groots met een 4-daags festival in december. Als cursist kun je hieraan meedoen! Musical, theater, dans, schrijven, fotograferen….Het kan allemaal! Kijk op onze site voor de speciale lustrumcursussen en -voorstellingen.

Korting voor studenten

Studenten krijgen 50% korting op alle cursussen. Het nieuwe cursusseizoen begint in de week van 23 september. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.uu.nl/parnassos.