Creatief bezig naast je studie

Wil je naast je studie ook creatief bezig zijn of je ‘culturele ik’ aanspreken? Kom dan bij Parnassos een cursus volgen. Schrijf je in voor bijvoorbeeld een cursus liedbegeleiding op gitaar, cabaret, UUniversal Choir (ook voor internationale UU medewerkers!) of een duurzame naaicursus: upcycling.... De cursussen starten in de week van 19 september.

Naast het vaste aanbod zijn er dit najaar nieuwe cursussen bij gekomen. Muzikale studenten kunnen een cursus Solfège, Singer-Songwriter of Body&soul volgen. Creatievelingen steken de handen uit de mouwen tijdens een duurzame naaicursus of cursus portretfotografie. Meer beweging? Volg een cursus Bellydance, Burlesque of Afrodance. Of straal straks in het theater van Parnassos. Start met toneel basis, probeer impro comedy of verdiep je in lichaamstaal.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Over Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum is het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Als student kun je nergens goedkoper terecht! Studenten van de UU krijgen 50% korting op alle groepscursussen. Privécursussen hebben een aangepast kortingstarief. Kijk voor de voorwaarden op de site!