15 mei 2020

Coulance als je master wilt doen maar door corona je BA-diploma net niet haalt

Om wat druk weg te nemen bij studenten heeft de UU besloten de toelating tot een master iets soepeler te maken. Ben je voorwaardelijk toegelaten tot een master, maar ben je op 1 september nog niet helemaal klaar met je bachelor? Dan kun je toch aan je master beginnen. Voorwaarde is wel dat je maximaal 15 EC tekort komt en je je studievertraging hebt opgelopen in blok 3 en/of 4.

Aanvraagformulier

Voldoe je aan de voorwaarden, doe dan vóór 17 augustus een aanvraag via dit formulier: https://fd21.formdesk.com/universiteitutrecht-gw/Verzoek_coulance_regeling_GW

Voorwaarden coulanceregeling mastertoelating

• Je voorwaardelijke toelating wordt pas definitief als je je bachelordiploma hebt gehaald.
  • Je hebt voor het einde van collegejaar 2020-21 de gemiste 15 EC ingehaald.
  • Je mag pas aan je masterthesis beginnen als je je bacheloreindwerkstuk met succes hebt afgerond.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden, dan mag je niet verder deelnemen aan het masteronderwijs

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het studiepunt Geesteswetenschappen