Come play with us

Droom je ervan de volgende Claudia de Breij, Jochem Myjer, Kirsten van Teijn of Daniël Arends te worden? Altijd al eens op toneel willen staan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de technieken die bij acteren komen kijken? Kom dan naar Parnassos!

Veelzijdig aanbod

Vanaf 6 maart start het voorjaarsseizoen met veel verschillende cursussen. Denk aan Cabaret, Performance & action theater, of Teksttheater: monoloog en dialoog, maar ook Impro comedy en Musical staan op het programma. Weet je niet wat je moet kiezen, of vind je alles leuk? Schrijf je dan in voor de Theaterproeverij, waarbij je kennis maakt met vijf verschillende vormen van theater (impro, tekst, theatervormen, theater maken en musical). Wil je de strijd aangaan met je podiumvrees? Ook dan kun je bij Parnassos terecht. Bij de cursus Lef! leer je je zenuwen tijdens een presentatie in bedwang te houden.

Het podium op

Heb je al een cursus gevolgd en ben je klaar voor het podium? Doe dan mee met de Theaterproductie van Shakespeares Henry V. Weet je nog niet of je dit leuk vindt of ken je het stuk niet? Kom dan naar de Open Repetitie. Of schrijf je in voor de theaterproductie Fysiek theater.

Bekijk hier alle theatercursussen van Parnassos

Over Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum is het cultuurcentrum van Universiteit Utrecht, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Medewerkers van de UU krijgen 25% korting op alle groepscursussen. Voor UU-studenten is dat zelfs een korting van 50%. Privécursussen hebben een aangepast kortingstarief. Als je je tussen 16 januari en 16 februari inschrijft, krijg je nog 20% extra Early bird korting. Kijk voor de voorwaarden op onze site!