23 januari 2019

Carrièredag 7 februari 2019

Op 7 februari 2019 organiseert de Universiteit Utrecht de jaarlijkse Carrièredag. Deze dag is speciaal georganiseerd voor alle studenten, jonge alumni en PhD's van de Universiteit Utrecht, ongeacht opleiding of studiefase. Op dit evenement kun je organisaties ontmoeten om mogelijkheden zoals bijbanen, stages, traineeships en startersbanen te ontdekken.

Op dit evenement zijn meer dan 70 verschillende (non)-profit organisaties aanwezig. Zij verzorgen ’s ochtends workshops, individuele gesprekken en recruitmentlunches. ’s Middags kun je rondlopen op de bedrijvenmarkt en aansluitend genieten van een hapje en een drankje tijdens de netwerkborrel. Verder zijn er inspirerende sprekers, kun je je CV laten checken op het CV-plaza en is er de mogelijkheid om een professionele LinkedIn foto te laten maken.

Voor iedere faculteit is een breed scala aan organisaties vertegenwoordigd, waaronder VodafoneZiggo, Witteveen+Bos, Calco, KNMI, Innogy en de Universiteit Utrecht.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de Carrièredag.