10 september 2018

Career Services voor KGW studenten

Wat word jouw volgende carrière stap na je master? De kans op een succesvolle carrière is groter als je je goed voorbereidt. Career Services helpt je hierbij.

Trainingen

Het aanbod van Career Services is gratis voor UU studenten en alumni! Schrijf je in voor een van de trainingen. Er zijn ook trainingen in de avonduren.

Career Officer

Heb je behoefte aan loopbaanadvies, wil je je CV laten checken of wil je een sollicitatiegesprek oefenen? Plan dan online een gesprek met de career officer van de faculteit Geneeskunde, Marte Otter.

Vacatures, stages, (netwerk)activiteiten en sollicitatietips

Wil je op de hoogte worden gehouden over bijbanen, (stage) vacatures, (netwerk) activiteiten, trainingen van Career Services en wil je sollicitatietips ontvangen? Word dan lid van de LinkedIn groep Career Services - faculty of Medicine (Geneeskunde) en nodig je mede studenten ook uit!

LinkedIn foto-actie en CV check

In november is het wederom mogelijk om een professionele foto voor je LinkedIn profiel te laten maken en je CV te laten checken. Houd voor meer informatie de studentensite en de UU Career Services Facebook pagina in de gaten.

Heb je zelf een leuk idee voor een training of een carrière gerichte activiteit? Stuur dan een mail naar: careerofficer@umcutrecht.nl