Buurtteam inloopspreekuur Utrecht Science Park

Start Buurtteam op Utrecht Science Park

Een ruimte waar je kunt binnenlopen met vragen over je (psychische) gezondheid, geld, huiselijk geweld, onderwijs, werk en meer. Het Buurtteam houdt een spreekuur in het HU Centrum Gezond & Wel aan de Bolognalaan 101. Studenten en medewerkers zijn hier welkom en studenten Social Work zijn erbij betrokken. Het spreekuur is elke middag tussen 12:00 en 16:00 uur. Er is een vast team van twee teamleden aanwezig.

Het betreft een inloop, dus er hoeft vooraf geen afspraak gemaakt te worden. De ondersteuning kan vaak direct opgestart worden en is verder kosteloos. Er is dan ook geen verwijzing van een arts nodig. Ter plekke gaan we in gesprek en denken we graag mee. Mocht er een vervolgafspraak nodig zijn, dan maken we die ter plekke.

Contact
Op de dagen dat we niet aanwezig zijn, zijn wij te bereiken via het mailadres: sciencepark@sociaal.buurtteamsutrecht.nl of op het telefoonnummer: 030-7400509

Voor wie?
Naast studenten zijn ook andere inwonenden of werkenden van het Sciencepark welkom op het inloopspreekuur van het Buurtteam.

Podcast
Sociaal werkers van de Buurtteams in Utrecht in gesprek met inwoners die ‘iets‘ hebben. Luister hier naar hun podcast.