Brainstorm mee over de besteding van de NPO-gelden!

Brainstorm NPO-gelden

Op dinsdagmiddag 8 maart organiseert de UU een brainstorm voor studenten. Praat mee en laat je stem horen!

Er is ruimte om samen na te denken over hoe het geld dat de Nederlandse overheid aan het onderwijs heeft gegeven om corona-achterstanden bij studenten te herstellen, het beste kan worden besteed. Dit initiatief heet het Nationaal Programma Onderwijs (NPO).

Ben jij UU-student en:

• heb jij een idee hoe de UU sociale en academische achterstanden die door de pandemie onder studenten zijn ontstaan, kunt helpen herstellen?
  • wil je graag meedenken over de inrichting van de nieuwe studentenhuiskamer op campus?

Meld je dan via deze link aan voor deze creatieve en gezellige bijeenkomst onder begeleiding van een enthousiaste trainer.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 15.00-17.00 uur: Denk met ons mee en vertel ons je beste idee om studenten van de Universiteit Utrecht te helpen met het herstellen van corona-achterstanden.
  • 17.00-18.00 uur: Praat mee over de inrichting van de huiskamers op Utrecht Science Park.