10 augustus 2020

Boekenbestelperiode semester 1

Beste studenten,

De boekenbestelperiode is van start gegaan bij de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU). Tot en met zondag 16 augustus is het mogelijk om boeken te bestellen in de JSVU Webwinkel. Wanneer je kiest om je bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel, profiteer je van 10% korting op de Nederlandse titels en 16% korting op de buitenlandse titels. Je dient de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24 tijdens de boekenafhaalperiode (vrijdag 28 augustus t/m woensdag 9 september 2020).

Wanneer jij kiest voor thuisbezorgen ontvang je, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels. Het is ook mogelijk om je readers te laten bezorgen in de JSVU Studiewinkel, dit is goedkoper dan thuisbezorgen.

Klik hier om je boeken te bestellen in de JSVU Webwinkel en klik hier om readers te bestellen!