17 juli 2020

BMW-studenten opgelet: jouw mening telt!

Beste BMW’er,

Toen in 2015 de basisbeurs voor studenten werd afgeschaft is afgesproken dat de hierdoor vrijgekomen gelden terug zullen vloeien naar de verschillende opleidingen om de kwaliteit van onderwijs (verder) te verbeteren*. Ook BMW ontvangt deze zogeheten Kwaliteitsgelden en wil deze zo goed mogelijk inzetten. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Graag horen we hoe jij denkt dat de opleiding de Kwaliteitsgelden zou moeten inzetten om de kwaliteit van het BMW-onderwijs te verbeteren als het gaat om:

• intensief en kleinschalig onderwijs
  • docentprofessionalisering
  • studentbegeleiding

Laat je stem horen en deel hier je ideeën met ons! Je kunt nog een paar dagen op de Mentimeter reageren.

We kijken uit naar je reactie! Alvast bedankt voor je medewerking.

Hartelijke groeten,

Mede namens Wim Dictus,

Het BMW-team

* Meer informatie over de Kwaliteitsgelden en hoe hier binnen het UMC Utrecht mee omgegaan wordt vind je op deze website.