18 januari 2019

Binnenkort ingebruikname Bolognalaan 101

Bijna is het zover: vanaf 4 februari maken de faculteiten Bètawetenschappen, Geowetenschappen en Sociale Wetenschappen gebruik van de onderwijslocatie aan de Bolognalaan 101. Dit ter vervanging van de onderwijsruimten in het Willem C. Van Unnikgebouw en op de Israëlslaan. Onderaan dit bericht staan foto's van de diverse ruimtes in het pand.

Wat is de stand van zaken?

Deze maand worden de diverse ruimtes ingericht met AV-installatie, meubilair en computers en printers. Ten slotte worden de laatste testen uitgevoerd om te zorgen dat alles op 4 februari 2019 volledig functioneert en het onderwijs van start kan.

​Rondleiding? Dat kan!

Eind januari organiseren we een aantal rondleidingen door het pand. Dus ben je nieuwsgierig naar het gebouw? Kom dan vooral langs op één van onderstaande data. We verzamelen bij de receptie, aan de voorkant van het gebouw:

• Maandag 21 januari 12:00 uur
  • Dinsdag 22 januari 14:00 uur
  • Woensdag 23 januari 10:00 uur
  • Donderdag 24 januari 11:00 uur

Bereikbaarheid en openingstijden

De locatie Bolognalaan 101 ligt in het Utrecht Science Park (USP), tegenover het Androclusgebouw. De locatie is ongeveer 5 minuten lopen vanaf het Van Unnikgebouw en ongeveer 10 minuten vanuit het Buys Ballotgebouw. Als medewerkers of studenten met de auto komen, ligt de parkeergarage Cambridgelaan op loopafstand. Er is geen parkeermogelijkheid voor de deur. Uiteraard is er bij deze onderwijslocatie gelegenheid om fietsen te stallen. Als docent kun je bij je faculteit informeren over het mogelijk gebruik van een dienstfiets. Plan je reis met Google Maps of ga met het openbaar vervoer.

Het pand is geopend:

van maandag t/m donderdag van 07:00 uur tot 22:00 uur
op vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur
op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Warm welkom

Op maandag 4 februari krijgen alle docenten, studenten en bezoekers van de Bolognalaan 101 een warm welkom onder het genot van een versnapering. Ook zijn er extra medewerkers aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden en je verder op weg helpen.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Lees hier de flyer Welkom op de Bolognalaan en lees het nieuwsbericht met facilitaire zaken