31 oktober 2018

Ben jij op zoek naar extra uitdaging naast je studie en heb je interesse in innovatie binnen de gezondheidszorg?

Ben jij een gemotiveerde master- of PhD-student, op zoek naar extra uitdaging naast je studie en heb je interesse in innovatie binnen de gezondheidszorg? Dan is het Avicenna Excellene Program wat voor jou!

Avicenna Excellence Program

Het Avicenna Excellence Program is een nationaal, interdisciplinair honours-programma waarin je in 4 maanden (februari t/m mei 2019) samen met andere studenten werkt aan een innovatieve oplossing voor huidige knelpunten in de Nederlandse gezondheidszorg. De schakel tussen academie, industrie én de professionele wereld buiten de studie is één van de kernwaarden van het programma.

Het programma bestaat uit thema-avonden met grote sprekers (o.a. de CEO Philips Benelux en de Secretaris-generaal het ministerie van VWS), masterclasses voor onderneming-skills (o.a. over start-ups en een pitch training) en een groots eind-event waarin alle teams hun eigen innovaties presenteren. Het Avicenna Excellence Program biedt de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van medestudenten, kennis en ervaring op te doen met innovaties in de zorg en geeft de uitgelezen kans om professionele connecties te maken met grote namen binnen de gezondheidszorg en high potential studenten van andere disciplines!

Aanmelden en meer informatie

Voor ons programma zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan voor het Avicenna Excellence Program 2019!

Voor meer informatie rondom het programma en de aanmeldingsprocedure kan je terecht op www.avicennaxp.nl, of neem contact met het bestuur op via avicennaxp@gmail.com.