20 februari 2019

Ben jij als student wel Fit for the Future?

De maatschappij verandert snel en vraagt ook steeds meer van studenten. Het UMC Utrecht heeft een aantal thema’s gekozen die prioriteit krijgen en samen onder de noemen Fit for the Future vallen. Eerder organiseerden we een eerste verkennende bijeenkomst en een avond over Interprofessioneel leren (met Tineke Westerveld, opleidingsdirecteur Geneeskunde) en Internationalisering (met Nadine Nonnekes, beleidsmedewerker Internationalisering). In de komende drie studentenavonden komen de zes andere thema’s aan bod. Je vindt deze thema’s hieronder.

Heb je ideeën of plannen over deze thema’s? Wil je graag meedenken? Je bent van harte welkom op onderstaande data van 17:00-19:00 uur. Wij zorgen voor gratis pizza!

• Donderdag 21 februari, Tuinzaal HB0.01: Veerkracht (Harold van Rijen, programmamanager) en Onderwijscarrières (Olle ten Cate, wetenschappelijk directeur onderwijs).
  • Donderdag 21 maart, Tuinzaal HB0.01: Leven Lang Leren (Mirelle Stukstette, opleidingsdirecteur KGW) en Teaching Science (Niels Bovenschen, senior docent onderzoeker pathologie).
  • Donderdag 9 mei, locatie volgt: Patientenparticipatie (Roos de Jonge, adviseur patientenparticipatie) en Diversiteit & Inclusiviteit (Gönül Dilaver, associate professor BMS).

• 17:00-17:10 uur Welkom & korte intro Fit for the Future
  • 17:15-18:00 uur Thema 1: presentatie en dialoog/discussie
  • 18:00-18:45 uur Thema 2: presentatie en dialoog/discussie
  • 18:45-18:55 uur Afronding
  • Afsluiting met pizza en drankje.

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een mail naar fitforthefuture@umcutrecht.nl