9 augustus 2017

Bachelorstudenten gezocht voor fotoshoot Universiteit Utrecht

Start jij in september je bachelorstudie aan of ben jij tweedejaars bachelorstudent van de Universiteit Utrecht? En ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring naast je studie? Geef je dan op voor onze professionele bachelor fotoshoot 2017 en wordt één van de nieuwe bachelorgezichten van de Universiteit Utrecht!

Diversiteit

We laten in onze shoot graag een realistische mix van studenten zien. Dus vergeet het clichébeeld van een fotomodel. Groot, klein, dik, dun – iedereen is welkom. Donker, licht, krukken, rolstoel, zes piercings in je neus – het maakt niet uit. Iedereen maakt kans geselecteerd te worden voor deze shoot. Dus meld je vooral aan! En daarnaast vragen we speciaal de jongens niet te schromen zich op te geven.

Wat ga je doen?

Samen met enkele andere bachelorstudenten ga je meewerken aan onze fotoshoot. Je wordt in een kleine groepsetting gefotografeerd door een professionele fotograaf op verschillende locaties in Utrecht. Ondanks de groepsetting kan het zijn dat je later in grafische ontwerpen uitgelicht wordt uit de groep en dus ‘een van de nieuwe gezichten’ wordt van de bachelorwerving van de Universiteit Utrecht.

Ter voorbereiding werk je mee aan een proefshoot. Het gaat er dan om dat je niet kunstmatig modelleert, maar zo natuurlijk mogelijk met anderen kan zijn alsof de camera er niet bij is.

What’s in it for me?

Voor de shoot ontvang je 40 tot 75 euro, afhankelijk van of je later wordt uitgelicht in grafische ontwerpen.

Wanneer?

In de laatste week augustus en in de eerste week september ben je op verschillende data beschikbaar. Exacte data volgen na de definitieve selectieronde.

Wat zijn de vereisten?

• beschikbaar in augustus en september;
  • portretrechtverklaring + opdrachtcontract tekenen;
  • in augustus en september je haar niet drastisch veranderen (lengte, model en kleur);
  • een recente foto + mobiel nummer bij aanmelding meesturen;
  • gezonde dosis lef, motivatie en plezier meebrengen.

Selectieprocedure

Je meldt je aan en ontvangt een bevestiging van aanmelding. Daarna ontvang je bericht of je wel of niet bij de eerste selectieronde zit. Tijdens de eerste selectieronde kom je op gesprek en wordt er ter plaatste een snapshot van je gemaakt. Vervolgens hoor je of jij bent uitgekozen als nieuw gezicht van de bachelorwerving van de Universiteit Utrecht!!!

Aanmelden?

Meld je aan vóór 19 augustus met een recente digitale kleurenfoto van goede kwaliteit. Geef daarbij ook een mobiel nummer op waarop je te bereiken bent en vermeld welke studie je doet en of je eerste of tweedejaars bachelorstudent bent aan de Universiteit Utrecht. Stuur alle informatie in één mail naar Roswitha Volten van de directie Communicatie & Marketing van de Universiteit Utrecht: r.e.s.volten@uu.nl.