28 april 2020

Avicenna Excellence Program zoekt nieuw bestuur voor 2021

Het Avicenna Excellence Program is op zoek naar een nieuw bestuur voor het programma van 2021!
Ons bestuursjaar vliegt voorbij en het is dit jaar weer gelukt om een mooi programma neer te zetten met een zeer interdisciplinaire groep van deelnemers. Wil jij bestuurservaring opdoen bij een hoogwaardig interdisciplinair honours-programma? Heb jij feeling met de ontwikkelingen in de zorg? Hou je van doorpakken en kun je goed samenwerken in teamverband? Dan zoeken wij jou!

Samen met 5 andere bestuursleden krijg je de gelegenheid om het programma vorm te geven en naar een nog hoger niveau te tillen. Je zult contact hebben met diverse partijen uit het gehele Nederlandse zorgstelsel, denk hierbij aan de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, banken en consultancybureaus. Het bestuur is goed te combineren naast je werk/opleiding en een uitstekende mogelijkheid om je organisatorische en communicatieve skills te versterken en je netwerk uit te breiden. Daarnaast volg je het programma zelf ook waarbij je veel meekrijgt van alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de rollen die de verschillende stakeholders daarin spelen.

We zoeken communicatief vaardige masterstudenten of young professionals die proactief, enthousiast en vooral innovatief zijn! Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 22 mei aanstaande naar avicennaxp@gmail.com. Voor vragen over de bestuursfunctie of het programma kun je ook altijd mailen, wij gaan graag met je in gesprek! Meer informatie is ook te vinden op onze website:  http://avicennaxp.nl/programma/