10 juli 2017

App jij al met de ICT Servicedesk en het FSC meldpunt via 06- 1003 4493?

Nu de popcornlucht van de afgelopen winter overal was opgetrokken van de vorige promotieactie van de IT-handleidingenwebsite was het tijd voor een nieuwe actie! ITS (de centrale IT-afdeling van de UU) heeft van 23 t/m 27 juni de nieuwe WhatsApp-dienst gepromoot van de ICT Servicedesk (waar je terecht kunt met al je IT-vragen) en het FSC Meldpunt (waar je terecht kunt voor alle facilitaire zaken).

Wat is er nieuw?

Je kunt nu naast de ICT Servicedesk ook via hetzelfde nummer appen met het FSC Meldpunt om een melding door te geven. Of het nou gaat om een defecte printer, koffieautomaat of computer in de UB: je melding wordt vanzelf door de juiste partij in behandeling genomen. Snel en gemakkelijk. Zet dit nummer dus vast in je telefoon voor als je het later nodig hebt: 06-1003 4493

Actie: een (whats)appeltje voor de dorst!

Overal op de Uithof en in de binnenstad werden studenten en medewerkers met een vers appeltje voor de dorst verrast tijdens de warme zomerdagen, met daarbij een speciale actieflyer. Doel hierbij was de nieuwe gezamelijke dienst van ITS en FSC bekend te maken bij medewerkers en studenten. Met niet minder dan 4000 zogenaamde 'WhatsAppels' (appels) gingen studenten langs alle grote universiteitspanden. Bovendien maakte iedereen die in de actieweek een WhatsApp-bericht stuurde met zijn of haar Solis-id, kans op één van de drie smartwatches die verloot werden. De winnaars hebben inmiddels hun horloge opgehaald.