Apollo Society Utrecht zoekt nieuwe leden!

Ben jij geneeskundestudent, SUMMA student of BMW student en lijkt dit je wat? 

Heb jij affiniteit met onderzoek en wil jij:

  • Graag deelnemen aan levendige discussies? 
  • Extracurriculaire kennis en vaardigheden opdoen?
  • Deel uitmaken van een hecht netwerk bestaande uit geneeskunde en Life Science studenten maar ook PhD studenten en jonge artsen?
  • Naast het harde studeren en de coschappen ook een groep studenten en artsen om je heen hebben waarmee je regelmatig biertjes gaat drinken?

Dan pas jij bij Apollo! 

Over Apollo

Apollo is een groep van gemotiveerde, kritische en sociale studenten die maandelijks kleinschalige meetings hebben over interessante onderwerpen variërend van ethische vraagstukken en actuele maatschappelijke discussies tot diepgaande medisch inhoudelijke thema’s. Hierbij gaat speciale aandacht uit naar de translationele geneeskunde: het vertalen van (fundamenteel) wetenschappelijke bevindingen naar de praktijk.  

Elke maand komen wij een avond samen in Utrecht om een onderwerp binnen dit brede thema te behandelen. De avonden worden georganiseerd door onze eigen leden, al dan niet met externe spreker. Regelmatig staan er ook sociale activiteiten op het programma en in juli helpen we met de organisatie van een internationale Summer School over translationele geneeskunde. Daarnaast onderhouden we warme contacten met onze buitenlandse chapters en staan we zeer positief tegenover eigen initiatieven van ondernemende leden, die we graag ondersteunen waar mogelijk. Zie ook ons filmpje: https://youtu.be/aSEwbKyhC38

Informatieavond en aanmelden

Denk je nu: dit is iets voor mij? Twijfel dan niet en kom naar onze informatieavond op vrijdag 22 september.

Voor meer informatie over aanmelden kun je terecht op de website: https://utrecht.apollosociety.eu/   

De uiterste datum om aan te melden is zondag 15 oktober 2023 en kan via https://utrecht.apollosociety.eu/apply/.

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet een mailtje te sturen naar info@apollosociety.eu.  

 
We hopen je te zien bij de sollicitaties!

Meer informatie
Apollo