23 september 2020

Apollo Society Utrecht zoekt nieuwe leden!

Apollo Society Utrecht zoekt nieuwe leden! De uiterste datum om aan te melden is 25 oktober 2020 en kan via https://utrecht.apollosociety.eu/apply/.

Ben jij masterstudent (of 3e jaars bachelorsstudent) CRU+ of zit jij bij SUMMA?

Heb jij affiniteit met onderzoek en wil jij:

• Graag deelnemen aan levendige discussies?
  • Extracurriculaire kennis en vaardigheden opdoen?
  • Deel uitmaken van een hecht netwerk bestaande uit geneeskunde en Life Science studenten, PhD studenten en jonge artsen?

Dan pas jij bij Apollo!

Over Apollo

Apollo is een organisatie van gemotiveerde, kritische en sociale studenten die maandelijks kleinschalige meetings hebben over interessante onderwerpen variërend van ethische vraagstukken en actuele maatschappelijke discussies tot diepgaande medisch inhoudelijke thema’s.

Hierbij gaat speciale aandacht uit naar de translationele geneeskunde: het vertalen van (fundamenteel) wetenschappelijke bevindingen naar de praktijk.

Elke maand komen wij een avond samen in Utrecht om een onderwerp binnen dit brede thema te behandelen. De avonden worden georganiseerd door onze eigen leden, waarbij experts uit het werkveld te gast zijn. Regelmatig staan er ook sociale activiteiten op het programma en in juli helpen we met de organisatie van de jaarlijkse Summer School Translational Medicine, waarbij leden uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Daarnaast staan we zeer positief tegenover eigen initiatieven van ondernemende leden, die we graag ondersteunen waar mogelijk. Nieuwsgierig naar wat onze leden te zeggen hebben over Apollo? Bekijk dan deze video.

Meer informatie

Denk je nu: dit is iets voor mij! Twijfel dan niet en kom naar onze open meeting op vrijdag 25 september, in het Hijmans van den Bergh gebouw (lokaal 2.70/2.71). Registreren is verplicht en kan middels dit formulier.
Onze online informatieavond vindt plaats op 30 september om 19:00 uur via Zoom (hou onze Facebook pagina in de gaten voor de link).

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet een mailtje te sturen naar info@apollosociety.eu.

We hopen je te zien bij de sollicitaties!

Het van Apollo Society Utrecht