Apollo Society Utrecht zoekt nieuwe leden!

Ben jij derdejaars bachelorstudent of masterstudent CRU+ of zit jij bij SUMMA? 

Heb jij affiniteit met onderzoek en wil jij:

  • Graag deelnemen aan levendige discussies? 
  • Extra curriculaire kennis en vaardigheden opdoen?
  • Deel uitmaken van een hecht netwerk bestaande uit geneeskunde, life Science studenten, PhD studenten en jonge artsen?
  • Naast het harde studeren en de coschappen ook een groep studenten en artsen om je heen hebben waarmee je regelmatig biertjes gaat drinken?


Dan pas jij bij Apollo! 

Over Apollo

Apollo is een groep van gemotiveerde, kritische en sociale studenten die maandelijks kleinschalige meetings hebben over interessante onderwerpen variërend van ethische vraagstukken en actuele maatschappelijke discussies tot diepgaande medisch inhoudelijke thema’s. Hierbij gaat speciale aandacht uit naar de translationele geneeskunde: het vertalen van (fundamenteel) wetenschappelijke bevindingen naar de praktijk.  

Elke maand komen wij een avond samen in Utrecht om een onderwerp binnen dit brede thema te behandelen. De avonden worden georganiseerd door onze eigen leden, al dan niet met externe spreker. Regelmatig staan er ook sociale activiteiten op het programma en in juli helpen we met de organisatie van een internationale Summer School over translationele geneeskunde. Daarnaast onderhouden we warme contacten met onze buitenlandse chapters (Londen, Miami, Toronto) en staan we zeer positief tegenover eigen initiatieven van ondernemende leden, die we graag ondersteunen waar mogelijk. 

Meer informatie en aanmelden

Denk je nu: dit is iets voor mij? Twijfel dan niet en kom naar onze open meeting over 'Muziek als Medicijn' op vrijdag 23 september. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@apollosociety.eu 

Voor meer informatie over aanmelden kun je terecht op de website: https://utrecht.apollosociety.eu/   

De uiterste datum om aan te melden is zondag 16 oktober 2022 en kan via https://utrecht.apollosociety.eu/apply/.

 

Namens het Apollo Bestuur, 

Dasha Fedorushkova, Vera Goossens, Dayna van Heel, Michelle Paulus and Sarah Sayed