27 januari 2020

Ambitieuze rechtenstudenten opgelet! Pot Jonker Advocaten

Ambitieuze rechtenstudenten opgelet! Onze in-house dag is 13 februari 2020.

Je studeert rechten en wilt waarschijnlijk de advocatuur in. Maar welk advocatenkantoor past écht bij jou? Omdat wij begrijpen dat de keuze voor een specifiek kantoor lastig kan zijn, nodigen wij ambitieuze en ondernemende rechtenstudenten (laatste jaar BA of MA) uit om op 13 februari 2020 ons kantoor te leren kennen!

Over Pot Jonker
Pot Jonker Advocaten. Een kantoor waar we hecht samenwerken met cliënten. Waar we proactief meedenken over uitdagende juridische vraagstukken en toekomstbestendige adviezen uitbrengen. Waar we eerlijk zijn naar onze cliënten, maar ook naar onszelf. Waar we continu streven naar de beste kwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van onze relaxte werksfeer en goede werk-privé balans. Waar we nieuwsgierig zijn. Ook naar jouw frisse blik en ambitie. Ben jij onze toekomstige Pot Jongster?

Invulling kennismaking 13 februari
Tijdens deze in-house middag (vanaf de lunch tot aan de borrel) verwelkomen we jou en andere studenten om met ons kennis te maken. Zo maak je kennis met ons prachtige kantoor aan de grachtengordel van Haarlem, onze advocaten, onze manier van werken, onze cultuur en de stad. Tevens zal je nieuwe vaardigheden aanleren waar je de rest van jouw carrière profijt van hebt!

Ben jij erbij?
Interesse om bij deze middag aanwezig te zijn? Meld je aan via Brian van Veen en ontvang zo snel mogelijk ons volledige middagprogramma.
Heb je eerder behoefte aan nog wat meer informatie? Ook daarvoor kan je terecht bij Brian of bij Margot van Keeken.

Al benieuwd naar de stage mogelijkheden?
Mocht je altijd wat vooruit lopen op de zaken (wat wij uiteraard een goede eigenschap vinden) en benieuwd zijn naar de invulling van onze student-stage, dan verwijzen we je graag naar onze student-stagiair vacature.
Recentelijk heeft één van onze student-stagiairs in een artikel in MR vertelt over zijn stage-ervaring bij Pot Jonker. Wellicht leuk om ook te lezen!