200 jaar Diergeneeskunde: terugkomst Veterinair Vuur

Terugkomst Veterinair Vuur bij Androclusgebouw

Afgelopen vrijdag (10 december 2021) bestond de faculteit Diergeneeskunde 200 jaar! Een mooie jubileumdag waarop het Veterinair Vuur na een tocht van 61 dagen en 1500 kilometer in ontvangst werd genomen door onze decaan Debbie Jaarsma.

Door de huidige coronamaatregelen was het niet mogelijk de terugkomst van het Veterinair Vuur fysiek bij te wonen. Hierdoor werd alles live uitgezonden. De terugkomst van het Veterinair Vuur gemist? Kijk hier  externe linkde livestream.

Het Veterinair Vuur is 61 dagen lang van dierenartspraktijk naar dierenartspraktijk gegaan. Uiteindelijk is er een bedrag van €16.710 euro opgehaald, een geweldig mooi bedrag wat door het faculteitsbestuur werd opgehoogd tot €20.000 euro!

Ik kijk tevreden terug op een geslaagde actie. Met het Veterinair Vuur wilden we laten zien hoeveel beweging, saamhorigheid, passie, betrokkenheid, creativiteit en liefde voor dier en mens er in de diergeneeskunde zit. Dankzij de geweldig inzet van D.S.K. en de geslaagde bijdragen van alle deelnemers is dit heel goed gelukt.

Iedereen bedankt voor alle inzet, samen houden we Diergeneeskunde in beweging!

Benieuwd naar alle andere festiviteiten gedurenden 2022, bekijk de jubileumwebsite