Nieuwe namen Faal Festival bekend

Faal Festival

Veel jongvolwassenen worstelen met hun mentale welzijn en recent onderzoek van het RIVM toont aan dat deze groep uitgebluster, ongelukkiger en angstiger is dan ooit. Als tegengif organiseren we daarom het Faal Festival op 2 juni 2023! Een festival waar twijfels, onzekerheid en falen als normale menselijke fenomenen in de spotlight staan.

Faalangst en prestatiedruk liggen continue op de loer.

joy delima
Joy Delima

Het is een volle avond met sprekers, workshops, activiteiten, muziek, cabaret en meer. Onder leiding van Dzifa Kusenuh nemen we de verschillende elementen van de prestatiemaatschappij onder de loep. 

Joy Delima scheidt feiten van fabels over ons seksleven, Thijs Launspach leert je de ratrace te relativeren, Dan Hassler-Forest neemt de invloed van social media onder de loep en Tatjana Almuli en Hui-Hui Pan relativeren ons schoonheidsideaal.

Francine Oomen
Francine Oomen

Splinter Chabot gaat in gesprek met Tim Hofman over mannelijke kwetsbaarheid, en praat met Gregory Sedoc en Irene Schouten over de prestatiedruk die zij als topsporter ervaren. Verder geeft Francine Oomen jou survivaltips om de prestatiegeneratie te overleven, en ga je onder leiding van een singlecoach op de slechtste date ever in Het Stuntelend Speeddate Café.

Met Faalfitness, Fuck-Up talks en het CV der mislukkingen van verschillende BN’ers helpen we jou om de ratrace te relativeren, prestatiedruk los te laten en het feilbare mens-zijn te vieren! 

Het Faal Festival wordt georganiseerd door TivoliVredenburg, de Universiteit Utrecht (Nationaal Programma Onderwijs) en het Instituut voor Faalkunde. Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht en Rino Groep.

Meer informatie
Volledig programma