We zijn allemaal verplicht zoveel mogelijk thuis. Juist nu is het fijn om dagelijks even een frisse neus te halen – natuurlijk ergens waar het rustig is en op gepaste afstand van anderen. Het kan zijn dat je hier niet altijd even veel zin in hebt. Tegelijkertijd weet je dat het je hernieuwde energie geeft.

Buiten zijn maakt je hoofd leeg en geeft je vaak een andere kijk op gedachten, situaties en problemen. Door de beweging van je brein alleen al, kun je tot een andere denkwijze komen. Je kunt je wandelpauze inzetten om meer ontspanning te ervaren en je hoofd leeg te maken. Vaak krijg je al vanzelf antwoord op je vragen.

Met “walk, reflect, act”  loopt een ervaren coach (digitaal) met je mee of beantwoord je voor jezelf een aantal vragen die je vooraf krijgt opgestuurd. Via een mindfulness oefening helpen we je om in het hier en nu te zijn en je omgeving te ervaren. Daarna is er ruimte voor reflectie. Je geeft zelf aan welke vraag je bezighoudt. Dit kan een loopbaanvraag zijn (Wat vind ik leuk? Hoe vind ik het werk dat ik zoek? Waar liggen mijn talenten?) of een meer algemene vraag over wat voor jou op dit moment bijvoorbeeld zinvol is. Ook bespreken we welke (kleine) vervolgstappen je kunt zetten om verder te komen.

Ga je mee?