Hieronder vind je antwoorden op de meestgestelde vragen over de vouchers. Ze zijn ingedeeld volgens het stappenplan.

  1. Is dit voor mij?
  2. Bekijk het aanbod
  3. Maak een afspraak
  4. Identificeren en inschrijven
  5. Overig

Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet te vinden zijn, stuur dan een mailtje naar skillslab@uu.nl onder vermelding van "Vraag over Voucher". 

Dat klopt, de "voucher" is geen fysiek ding, wij houden in onze administratie bij wie er recht op heeft. Wil je weten of je hier recht op hebt? Check dan stap 1 op de voucher pagina: Is dit voor mij?

De vouchers zijn ingesteld vanaf 2017. Ben je eerder gaan studeren dan krijg je helaas geen voucher. Wel kun je gebruik maken van de gratis schrijfcoaching van het Skills Lab Writing Centre. En misschien vind je de prijzen van de andere workshops en cursussen ook wel meevallen. 

Nee, helaas. Het is jammer voor je huisgenoot, maar de voucher is persoonsgebonden.

Nee, helaas. Om de voucher te kunnen gebruiken, moet je ingeschreven staan als student bij de Universiteit Utrecht.

Je voucher is twee jaar geldig vanaf het moment dat je start met je Bacheloropleiding aan de UU. 

Je kunt de voucher éénmaal gebruiken.

Omdat de betaling via de voucher gekoppeld is aan het feit dat jij student bent, is het noodzakelijk dat we aan Babel, Parnassos of COLUU doorgeven dat je aan de UU studeert. Als je de voucher gebruikt, geef je daarmee toestemming aan Skills Lab om aan aanbieders door te geven dat je student bent aan de Universiteit Utrecht. Wil je dat niet, dan kun je helaas je voucher niet gebruiken. Deze gegevens worden overigens alleen gebruikt voor het vouchersysteem.

Met het voucher kun je gratis deelnemen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding. De lijst met deelnemende cursussen vind je op de voucherpagina onder stap 2: Bekijk het aanbod.  

De voucher kun je gebruiken om geheel gratis deel te nemen aan een cursus of workshop die op de lijst staat. Het is dus geen kortingskaart. 

De balie van het Skills Lab vind je in de Universiteitsbibliotheek op de uithof, tweede etage. Dit is alleen op afspraak (zie stap 3 op de voucherpagina om een afspraak te maken).  

De reden daarvoor is dat je je moet identificeren en dat we moeten controleren of je inderdaad nog een voucher hebt om in te zetten. Omdat Babel, Parnassos en Onderwijsadvies & Training ieder verschillende inschrijfsystemen hebben, moeten we de inschrijving met vouchers centraal doen.

 

Nee, je moet je inschrijven aan de balie van het Skills Lab omdat de vouchers op een centraal punt geadministreerd moeten worden. 

Voor inschrijving is nodig: een geldig identiteitsbewijs met foto. Het is handig als je al weet welke cursus je wilt doen, dan kunnen we je meteen inschrijven. Twijfel je nog, dan bespreken we de mogelijkheden graag met je. 

Nee hoor. Mocht de cursus niet doorgaan of door de aanbieder geannuleerd worden, dan wordt de inname van de voucher ook geannuleerd en kun je de voucher weer opnieuw inzetten.

Doel van de registratie van persoonsgegevens is om studenten die dat willen, in de gelegenheid te stellen eenmalig gratis gebruik te maken van aanbod van derden. De gegevens worden maximaal twee jaar bewaard. Gegevens over het gekozen aanbod zullen niet herleidbaar zijn tot personen. Wel kunnen gegevens van de hele populatie gebruikt worden voor statistische beleidsinformatie over het verloop van het voucherproject. Daarbij kun je denken aan gegevens over het aantal deelnemers in verschillende cursussen, gegevens over gender van de gebruikers, faculteit of moment van gebruik. 

Stuur een mail naar skillslab@uu.nl met het verzoek je gegevens uit de voucher-administratie te verwijderen. 

Dan kun je helaas niet meer van je voucher gebruik maken. We gaan uit van inschrijven = meedoen = voucher gebruikt. Wil je alsnog zo’n cursus volgen dan kan dat natuurlijk, het is alleen niet gratis meer.

Omdat het Skills Lab als een soort tussenpersoon fungeert, horen we ook graag van je of het aanbod goed aansluit op jouw vraag. Stuur een mail naar: skillslab@uu.nl. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het gebodene ligt echter bij de aanbieders. Het Skills Lab is verantwoordelijk voor de logistiek van het project.