Let op ! Het Skills Lab zal voorlopig, n.a.v. de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus, geen fysieke afspraken maken voor het verzilveren van jouw voucher (dit loopt tot tenminste 1 juni 2020). Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt: skillslab@uu.nl.  

Voucher vierkant

Studenten die in september 2018 voor het eerst aan de UU zijn begonnen met een volledige bacheloropleiding, hebben in het studiejaar 2019-2020 nog recht op een gratis cursus, workshop of individuele begeleiding op het gebied van academische vaardigheden. Lees hieronder hoe het werkt en maak een afspraak bij het Skills Lab om je in te schrijven. 

Ga direct naar de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het?

STAPPEN VOUCHER

Ben je in september 2018 voor het eerst begonnen aan een volledige bacheloropleiding bij de UU? Dan mag je eenmalig gratis meedoen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding. 

Voorwaarden

 1. Je hebt alleen recht op een voucher als je voor het eerst bent begonnen aan een bacheloropleiding aan de UU (een geheel bachelortraject van 3 jaar).
 2. De voucher is persoonsgebonden. Je mag hem dus niet aan iemand anders geven.
 3. Om de voucher te kunnen gebruiken, moet je ingeschreven staan als student bij de Universiteit Utrecht.
 4. Je kunt de voucher slechts 1x gebruiken.
 5. Met de voucher kun je gratis deelnemen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding die in het overzicht bij stap 2 staat.
 6. De voucher is twee jaar geldig. De cursus, workshop of individuele begeleiding moet binnen die twee jaar afgerond zijn.
 7. Om de voucher te gebruiken, moet  je eerst naar een balie van het Skills Lab gaan. Daar kun je je inschrijven voor een cursus.
 8. Voor inschrijving is nodig:
  1. een geldige collegekaart van de Universiteit Utrecht
  2. een geldig identiteitsbewijs met foto
 9. Mocht de cursus niet doorgaan, dan wordt de inname van de voucher ook geannuleerd en kun je hem weer opnieuw inzetten.
 10. Annulering door de student is niet mogelijk. Inschrijven = meedoen = voucher gebruikt.
 11. Het Skills Lab voert de logistiek rond de vouchers uit maar de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het gebodene ligt bij de aanbieders.
 12. Als je de voucher gebruikt, geef je daarmee aan Skills Lab toestemming om aan aanbieders door te geven dat je student bent aan de Universiteit Utrecht.
 13. Doel van de registratie van persoonsgegevens is studenten die dat willen, in de gelegenheid te stellen eenmalig gratis deel te nemen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding. De gegevens worden maximaal twee jaar bewaard. Gegevens over het gekozen aanbod zijn niet herleidbaar tot personen. Wel kunnen gegevens van de hele studentenpopulatie gebruikt worden voor statistische beleidsinformatie over het verloop van het voucherproject. Daarbij kun je denken aan gegevens over het aantal deelnemers in verschillende cursussen, gegevens over gender van de gebruikers, faculteit of moment van gebruik.

Je kunt cursussen volgen over schrijven, studeren, je Nederlands of Engels verbeteren, presenteren en grafische vormgeving. De cursussen worden allemaal gegeven door professionele docenten. 

Het is handig als je al hebt uitgezocht welke cursus je wilt volgen voordat je een afspraak maakt en naar de balie komt.

In onderstaande tabel vind je de cursussen die je kan volgen met een voucher. Kijk op de pagina Zoek een training als je meer wilt weten over deze trainingen (en de data wil bekijken). 

Let op ! Het Skills Lab zal voorlopig, n.a.v. de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus, geen fysieke afspraken maken voor het verzilveren van jouw voucher (dit loopt tot tenminste 1 juni 2020). Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt: skillslab@uu.nl.  

Heb je een cursus gevonden? Stuur een mailtje naar skillslab@uu.nl voor het maken van een afspraak. 

De afspraak duurt 10 minuten, dus zorg dat je op tijd bent.
Mocht je écht niet kunnen, mail (skillslab@uu.nl) of bel ons dan (030-2536300). Doe je dit niet dan beschouwen we jouw voucher als gebruikt. Bij tijdige melding (uiterlijk een uur na de afgesproken tijd) krijg je nog één nieuwe mogelijkheid om een afspraak te maken om je voucher te verzilveren..  

 

Je hebt van ons een bevestiging gekregen van dag, tijd en plaats van je afspraak. Op het afgesproken tijdstip kom je naar de balie van de Universiteitsbibliotheek voor de inschrijving.

Niet vergeten mee te nemen:

 • een geldig identiteitsbewijs met foto. Zonder een ID-kaart kunnen we je niet inschrijven.  
 • het is handig als je al hebt uitgezocht welke cursus je wilt volgen (zie ook stap 2)

Wat gebeurt er dan?

Je identificeert je en daarna kijken wij of je recht hebt op een voucher (is hij nog niet gebruikt en nog niet over de datum). Jij geeft aan waarvoor je je wilt inschrijven (bij Babel, Parnassos of Onderwijsadvies & Training). Is er nog plek bij de desbetreffende cursus, dan vult de Skills Lab-medewerker een speciale vouchercode in. Daarna voeg jij je eigen gegevens toe. We verzenden het inschrijfformulier en registeren dat jouw voucher is gebruikt.

Heb je hierover nog vragen? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen.

Privacy

Als je de voucher gebruikt, geef je aan Skills Lab toestemming om aan aanbieders door te geven dat je student bent aan de Universiteit Utrecht.
Doel van de registratie van persoonsgegevens is studenten die dat willen, in de gelegenheid te stellen eenmalig gratis deel te nemen aan een cursus, workshop of individuele begeleiding. De gegevens worden maximaal twee jaar bewaard. Gegevens over het gekozen aanbod zijn niet herleidbaar tot personen. Wel kunnen gegevens van de hele studentenpopulatie gebruikt worden voor statistische beleidsinformatie over het verloop van het voucherproject. Daarbij kun je denken aan gegevens over het aantal deelnemers in verschillende cursussen, gegevens over gender van de gebruikers, faculteit of moment van gebruik. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Je ontvangt dan max. 3x per jaar een nieuwsbrief met de nieuwste cursussen die je kan volgen met je voucher en bovendien geven we je handige tips!

Contact

Skills Lab
Universiteitsbibliotheek de Uithof, kamer 2.45
Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht

Telefoonnummer: 030-253 6300
E-mail: skillslab@uu.nl