UU Study Boost
Study Boost

Wil je effectiever studeren en ben je op zoek naar de ultieme tentamenvoorbereiding? Geef je dan op voor één of meerdere gratis workshops tijdens de UU Study Boost. 

Alle UU-studenten zijn welkom. Let op: Drie van de vier workshops zijn in het Nederlands!

De eerstvolgende UU Study Boost zal plaatsvinden op dinsdag 18 februari 2020.
De inschrijving gaat vier weken voor het evenement open, er zal dan een inschrijflinkje komen op deze pagina. 

Het evenement is gratis voor alle UU studenten. Aanmelden kan onderaan deze pagina. Indien je na je aanmelding, om welke reden dan ook, verhinderd bent, horen we dit graag per mail (skillslab@uu.nl) of telefoon (030 253 6300).

De inschrijving voor de UU Study Boost is op dit moment gesloten. Aanmelden voor de eerstvolgende Study Boost kan vanaf dinsdag 21 januari.

 

Programma

Nog veel te doen voor je tentamen? Maak (of check) dan nu je studieplanning. Zijn bijvoorbeeld de studietaken en je prioriteiten wel helder? Met een goed overzicht én een passend werkritme zul je veel productiever zijn.

Loop je achter met het lezen van hoofdstukken en artikelen? Of heb je alles wel gelezen, maar blijft het niet hangen? In deze workshop krijg je tools aangereikt om niet alleen sneller door een tekst heen te gaan, maar de belangrijkste informatie ook beter te onthouden.

Toe aan een andere manier van samenvatten? Dan is Leren (door) Schematiseren wellicht iets voor jou. Deze creatieve techniek geeft overzicht en helpt je de verbanden te zien. Daarnaast komen er nog twee andere manieren van schematiseren aan bod, die je kunnen helpen je de inhoud van een vak echt eigen te maken. 

Of course being fully prepared is the ultimate exam strategy. But what to do when the exam is right in front of you? In this workshop we will discuss strategies that will help you make your exam without stress.

De UU Study Boost gaat alleen door bij voldoende deelname

 

 

Contact

De UU Study Boost wordt georganiseerd door het Skills Lab. De workshops worden verzorgd door docenten van Onderwijsadvies & Training.

Vragen? Neem contact op met het Skills Lab:
Email: skillslab@uu.nl
Telefoon: 030 253 6300