Premaster kick-start

Groep studenten in UB

Ben je net begonnen aan een premasteropleiding en heb je hiervoor een HBO-opleiding of een WO-bachelor afgerond? Dan kun je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Sluit je aan bij een premasterstudeergroep, krijg individuele coaching of volg een webinar of cursus over studievaardigheden. 

Premasterstudeergroepen

Als premasterstudent moet je misschien (even) wennen aan de andere manier van denken, onderzoeken en schrijven bij je nieuwe studie. Wil je een goede start maken, neem dan deel aan onze speciale premasterstudeergroep, waarin je o.a. studie-ervaringen deelt met andere premasterstudenten en wat te weten komt over verschillende academische vaardigheden.

Kosten en inschrijving

 Meedoen aan de premastergroepen is gratis. De inschrijving gaat open in de week voor de start van het academische jaar. 

Wat kan je nog meer doen?

Om een goede start te maken kan je naast de premasterstudeergroepen ook bij ons terecht voor individuele coaching, waarin je je studie-aanpak en ervaringen met een studentcoach bespreekt. Wil je meer weten over studievaardigheden, volg dan een webinar, of ga de diepte in door je in te schrijven voor een training. Ben je al geholpen met gewoon wat tips, dan kun je ook bij ons terecht:

Contact

De premaster kick-start wordt verzorgd door:

Vragen? Neem contact op met het Skills Lab