Het studentenleven heeft vele voordelen, maar kan soms ook erg stressvol zijn. Naast de eisen van de studie zijn er bijbanen, stages, extra-curriculaire activiteiten en natuurlijk je persoonlijke sociale leven. Offline en online! Een drukke agenda, maar ook prestatiedruk kan stress veroorzaken. Herken jij dit?

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat studenten een goede balans vinden tussen studie en ontspanning, en daarom is de UU Student Welfare Taskforce gecreëerd. De taskforce richt zich op preventie, bewustwording en begeleiding. Een belangrijk initiatief is de Wellbeing Week.

De Wellbeing Week biedt een dagelijks programma met verschillende activiteiten in zowel het stadscentrum als op het Utrecht Science Park om studenten de tools te bieden om met prestatiedruk en stress om te gaan, zowel in het Nederlands als het Engels.

De derde editie van de UU Wellbeing Week vindt plaats van 11 t/m 15 mei 2020.

Voor een impressie van de Wellbeing Week lees je hier wat er werd geschreven in de media: DUB Nieuws, RTL, ​RTV Utrecht, Utrecht Centrum & Oost. Bekijk hier het blokkenschema van de vorige editie.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Houd deze pagina dan in de gaten voor meer informatie over een volgende editie.