De Corona-uitbraak heeft een grote impact op het studentenleven. Waar je eerder misschien onrust ervaarde door een volle agenda en prestatiedruk, zorgt deze vreemde situatie ineens voor veel nieuwe onzekerheden en uitdagingen. In die volle agenda streep je geplande evenementen weg en je stage, coschap of exchange kan plots niet doorgaan. Ondertussen moet je veel vragen voor jezelf beantwoorden. Hoe zorg ik ervoor dat ik effectief thuis kan studeren? Hoe zorg ik voor mijn mentale gezondheid als ik mijn vrienden en familie niet zie? Hoe creëer ik een passend dagritme? 

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat studenten een goede balans vinden tussen studie en ontspanning. Hierin wil de UU jou zo goed mogelijk steunen, ook en misschien wel júist nu. Om deze reden hebben we de derde editie van de Wellbeing Week omgetoverd tot een volledige online editie: de Online Wellbeing Week!

Muurschildering van Rob Heerdink in de Adelaarstraat
Muurschildering van Rob Heerdink in de Adelaarstraat

De Online Wellbeing Week vindt plaats van 11 t/m 15 mei 2020 en biedt een dagelijks programma met verschillende digitale activiteiten om studenten de tools te bieden om met gepieker, prestatiedruk en het thuiswerken in tijden van Corona om te gaan. Zowel in het Nederlands als het Engels.

Bekijk hieronder het programma voor de planning en het programmaboekje voor meer informatie, en meld je aan via de button. Houd daarnaast deze pagina in de gaten, want binnenkort worden er nieuwe programmaonderdelen bekend gemaakt!