30 procent extra korting bij Parnassos

Op de cursussen die in mei starten bij Parnassos krijg jij 30% extra korting! Deze korting komt dus bovenop de studentenkorting die je al krijgt. Bijvoorbeeld: voor een cursus Tarotkaarten maken betaalde je als UU-student € 59,50. Met de 30% extra korting betaal je nu tijdelijk slechts € 41,65. Let op: de extra korting wordt pas zichtbaar op het moment dat je gaat afrekenen. Je ontvangt dus nog 30% korting bovenop de cursusprijs voor UU-studenten die genoteerd staat bij tarieven.

Door deelname aan een of meer van de cursussen stimuleer je je eigen creativiteit en leer je iets nieuws buiten de collegezalen om. Daarnaast ontspan je door lekker creatief bezig te zijn, ontmoet je nieuwe mensen en ben je even weg van je scherm en boeken.

Bekijk nu alvast het aanbod. Je kunt je inschrijven vanaf maandag 4 april.

Bekijk het aanbod

#backtobetter