TMA Talentenanalyse

Breng jouw talenten en drijfveren in kaart

Met de TMA Talentenanalyse kun je jouw talenten en drijfveren in kaart brengen. Het werkt als volgt. Je maakt een account aan en krijgt 170 vragen te beantwoorden. De uitslag geeft je inzicht in de zaken waar je goed in bent en met hoge kans op succes mee aan de slag kan gaan.

Veelgebruikt in traineeships

De TMA Talentenanalyse maakt vaak deel uit van een traineeship. Trainees krijgen deze test inclusief coaching aangeboden door hun werkgever om hen te helpen goed te starten en alles uit een traineeship te halen. De UU heeft deze tests nu ingekocht voor UU-studenten.

Let op: het maken van de test vergt concentratie en duurt ca. 20 - 30 minuten. Je kunt deze het beste maken op je laptop op een rustige plek.

Doe de TMA Talentenanalyse


Na de test

Nadat je de vragen hebt beantwoord, kom je op een platform met jouw resultaten die je kunt downloaden. Je krijgt daarbij een toelichting en voorbeelden. Je kunt je (als je dat wilt) aanmelden voor een online sessie waarin je meer uitleg krijgt over de scan en jouw resultaten en waar je vragen kunt stellen. Deze online sessies worden twee keer per maand gehouden voor 50 personen. Wil je nog dieper in de resultaten duiken? Dan zijn er daarna nog meer mogelijkheden voor een gesprek. Informatie daarover krijg je na deelname aan een online sessie.

#backtobetter
Powered by NPO