Studentenwelzijn voor (studie)verenigingen

Team studentenwelzijn biedt (studie)verenigingen graag de mogelijkheid een welzijnsworkshop voor leden te organiseren. Jullie regelen de locatie en deelnemers, wij de trainer. Geen studievereniging maar een door de UU erkende studentorganisatie? Ook dan kun je contact opnemen voor de mogelijkheden.

Wat & Waarom?

In het drukke studentenleven krijgt het thema welzijn - gelukkig - steeds meer aandacht. Team studentenwelzijn hecht eraan om ook binnen de omgeving van verenigingen ruimte te bieden om op laagdrempelige wijze aan de slag te gaan met dit onderwerp. Door (een van) onderstaande workshops te faciliteren, laat je als vereniging zien dat je betrokken bent bij het welzijn van de leden. De workshops die we aanbieden zijn vooral gericht op praktische oefening en ervaring van gezonde gewoontes. Ze kunnen de band tussen leden (en bestuur) versterken. In de sessies is altijd ruimte voor humor en voor vragen en initiatief van de deelnemers.

Hoe werkt het?

Wanneer jullie contact met ons opnemen stemmen we samen het type workshop en de datum en tijd af. De duur is tussen de 1 en 2 uur, dat wordt in overleg bepaald. Jullie regelen de locatie, promotie en voldoende deelnemers. Team studentenwelzijn zorgt voor de inhoud, trainingsmaterialen en de trainer. Per workshop kunnen minimaal zes en maximaal 20 studenten deelnemen. Bij minder dan zes deelnemers gaat de workshop niet door. Er kan gekozen worden tussen een van de workshops uit de uitklaplijst onderaan deze pagina, of in overleg voor een workshop op maat.

Meer weten of een afspraak maken?

Heb je interesse in (een van) de workshops of heb je vragen? Neem dan contact op via studentwellbeing@uu.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Studentenwelzijnssubsidie

De Universiteit Utrecht stimuleert graag activiteiten rondom studentenwelzijn die voor en door UU-studenten georganiseerd worden. Daarom is er een budget beschikbaar gesteld voor activiteiten en/of evenementen rondom studentenwelzijn die niet jaarlijks plaatsvinden en door studenten van de Universiteit Utrecht georganiseerd worden. Vind meer informatie over de studentenwelzijnssubsidie via de website van Bestuurlijk Actief.