Meditation Lab

Doe mee aan de wekelijkse meditatie

Vanaf februari 2024  het mogelijk om live te mediteren met een groep studenten, elke donderdag van 17.15 tot 18.00 uur in het Ruppertgebouw, kamer 1.25. Dit wordt gefaciliteerd door studenten.
Je kunt gewoon langskomen, maar als je vragen hebt of de laatste updates wilt ontvangen, meld je dan aan voor de app-groep Student Meditation via deze link.

Studenten zeggen het stimulerend te vinden om met een groep samen te mediteren, ook als dat online is. Het bevordert de aandachtigheid en is een goede aanvulling op mediteren in je eentje en/of met een app. Tijdens elke sessie doen we een of twee meditaties en is er ruimte om vragen stellen en eventueel ervaringen uit te wisselen. De voertaal is Engels.

Ervaringen van studenten

Meditatiecursus

Vanaf eind maart 2024 bieden we vanuit het Meditation Lab  weer een cursus mediteren aan. Wil jij leren mediteren?  Wil je meer regelmaat krijgen in het mediteren, een routine opbouwen? Zoek je meer houvast of verdieping? Vind je het leuk om andere studenten te leren kennen die ook mediteren?  Elkaar hierin te inspireren? Dan is deze cursus misschien iets voor jou.
Klik hier voor meer informatie.