Meditation Lab

Het Meditation Lab is op zoek naar een geschikte, vaste ruimte om de sessies te kunnen houden. De organisatoren willen tevens onderzoeken in welke vorm we ermee kunnen doorgaan. Dit betekent dat er zeker tot januari 2024 geen Meditation Lab zal zijn.

Wel zal er in het najaar een cursus mediteren worden aangeboden van vier weken. Informatie daarover zal begin november op deze website en in het Team Meditation Lab worden bekend gemaakt. Heb je vragen, suggesties  of opmerkingen? Mail ze naar studentwellbeing@uu.nl

Studenten zeggen het stimulerend te vinden om met een groep samen te mediteren, ook als dat online is. Het bevordert de aandachtigheid en is een goede aanvulling op mediteren in je eentje en/of met een app. Tijdens elke sessie doen we een of twee meditaties en is er ruimte om vragen stellen en eventueel ervaringen uit te wisselen. De voertaal is Engels.

Ervaringen van studenten

De begeleiding wordt verzorgd door studentenbegeleiders die ruime ervaring hebben met meditatie en/of mindfulness.

Aanmelden
Ga naar Microsoft Teams en kies in het linkermenu voor 'Teams'. Klik op ''Join or create team'' en typ in dd5n229. Lukt dit niet? Gebruik de zoekbalk rechtsbovenin om het team 'Online Meditation Lab UU' te vinden en stuur een verzoek om toegevoegd te worden!

Nog steeds niet gelukt? Dan kun je ook een mail sturen naar studentwellbeing@uu.nl om te laten weten dat je graag wilt worden toegevoegd. Je bepaalt vervolgens zelf wanneer je wilt meedoen aan een meditatiesessie.

Vragen?
Heb je vragen? Mail naar studentwellbeing@uu.nl.