The Mindfulnest

De Mindfulnest is te vinden in het Educatorium

Vanaf 5 september vind je de Mindfulnest in het Educatorium. De Mindfulnest is volledig geluidsdicht en is speciaal gemaakt om makkelijk een moment van rust te pakken. Je kunt er even rustig zitten, mediteren, je gedachtes op een rijtje krijgen, bidden of iets anders waardoor jij weer opgeladen en gekalmeerd verder kan gaan met je dag.

De Mindfulnest is onderdeel van een grotere missie om momenten van rust te bieden zodat studenten en medewerkers in contact kunnen komen met zichzelf. Zo kunnen ze een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger (studenten)leven leiden. 

Stap binnen in The Mindfulnest en sluit de deur achter je. Ervaar de rust in je eigen ruimte. Maak het jezelf gemakkelijk door op de stoel, het kussen of de zitting te gaan zitten. Wat je maar wilt. Personaliseer de sfeer door de lichtkleur en de intensiteit ervan in te stellen. Kies een van de meditaties via de ingebouwde applicatie, of luister naar serene muziek of soundscapes. Natuurlijk kun je ook in stilte zitten, op adem komen, bidden of doen wat je nodig vindt tijdens dit moment voor jezelf.

#backtobetter
Powered by NPO