Statistiek ondersteuning

Studenten in een groep aan het werk met statistiek

Je kunt tijdelijk gebruik maken van gratis statistiek ondersteuning bij je scriptie. Deze individuele ondersteuning is er speciaal voor jou, omdat je misschien tijdens de coronaperiode minder intensieve begeleiding hebt gehad op dit gebied. Tegelijkertijd willen wij graag uitzoeken of er onder studenten behoefte is aan individuele ondersteuning bij statistiek.

Statistiek ondersteuning kan je helpen om: 

  • na te denken over de methodiek en de statistische functies die je gaat toepassen in je onderzoek;
  • te bekijken hoe je de toetsen en berekeningen kunt toepassen;
  • resultaten van je onderzoek te bekijken;
  • interpreteren van je resultaten in het licht van je onderzoeksvraag.

Belangrijk om te weten is dat de begeleider een ondersteunende rol heeft. De begeleider zal niet voor jou de berekeningen uitvoeren, maar helpt je bij het zelf maken van beslissingen.

Samenwerking en traject

Deze tijdelijke begeleiding wordt gefinancieerd door het NPO. De ondersteuning (zowel in het Nederlands als Engels) is online , maar als je liever op locatie af wil spreken, dan is dat ook mogelijk. Er is ruimte voor 50 studenten die ieder 1 tot maximaal 4 uur ondersteuning kunnen krijgen. Medewerkers van Studiemeesters voeren de begeleiding uit.

Aanmelden

Het traject is gratis en je kunt je aanmelden via een inschrijfformulier hieronder. In de bevestigingsmail ontvang je de instructies om het traject te starten.
Het inschrijfformulier is opgesteld in het Engels, maar het is mogelijk om dit in het Nederlands in te vullen.