Statistiek ondersteuning

Studenten in een groep aan het werk met statistiek

Je kunt tijdelijk gebruik maken van gratis statistiek-ondersteuning. De ondersteuning is er speciaal voor jou, omdat je misschien tijdens de coronaperiode minder intensieve begeleiding hebt gehad op dit gebied. Tegelijkertijd willen wij graag uitzoeken of er onder studenten behoefte is aan (meer) ondersteuning bij statistiek.

Voor wie? 

Voor studenten die extra ondersteuning willen bij statistiek bieden wij statistiekdagen aan. Scriptieschrijvers kunnen daarnaast bij ons terecht voor individuele statistiekbegeleiding. Het maakt niet uit wat je studeert of in welk jaar je zit. De begeleiders stemmen het tempo, niveau en de focus van de ondersteuning met jou af.

Samenwerking

Deze tijdelijke begeleiding wordt gefinancieerd door het NPO. Medewerkers van Studiemeesters voeren de begeleiding uit.

Statistiekdagen

Tijdens een statistiekdag werk je zelfstandig aan je statistiekopdrachten of scriptie en kun je met je vragen terecht bij de aanwezige begeleiders. 

Individuele statistiek begeleiding

Voor studenten die bezig zijn met de scriptie bieden wij ook individuele begeleiding aan. Het traject is gratis en je kunt je opgeven via het inschrijfformulier onder het kopje 'aanmelden'. 

Aanmelden

Het traject is gratis en je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier hieronder. In de bevestigingsmail ontvang je de instructies om het traject te starten.
De individuele ondersteuning (zowel in het Nederlands als Engels) is online , maar als je liever op locatie af wil spreken, dan is dat ook mogelijk. 
Het inschrijfformulier is opgesteld in het Engels, maar het is mogelijk om dit in het Nederlands in te vullen.