Statistiek ondersteuning

Studenten in een groep aan het werk met statistiek

Je kunt tijdelijk gebruik maken van gratis statistiek ondersteuning bij je scriptie. Deze individuele ondersteuning is er speciaal voor jou, omdat je misschien tijdens de coronaperiode minder intensieve begeleiding hebt gehad op dit gebied. Tegelijkertijd willen wij graag uitzoeken of er onder studenten behoefte is aan individuele ondersteuning bij statistiek.

Statistiek ondersteuning kan je helpen om: 

  • na te denken over de methodiek en de statistische functies die je gaat toepassen in je onderzoek;
  • te bekijken hoe je de toetsen en berekeningen kunt toepassen;
  • resultaten van je onderzoek te bekijken;
  • resultaten te interpreteren in het licht van je onderzoeksvraag.

Belangrijk om te weten is dat de begeleider een ondersteunende rol heeft. De begeleider zal niet voor jou de berekeningen uitvoeren, maar helpt je bij het zelf maken van beslissingen.

Samenwerking en traject

Deze tijdelijke begeleiding is een proef (pilot) van het NPO en loopt tot 15 juli aanstaande. De ondersteuning is volledig online en er is ruimte voor 100 studenten die ieder 1 tot maximaal 4 uur ondersteuning kunnen krijgen (40 trajecten Engelstalig, 60 trajecten Nederlandstalig). Medewerkers van Scriptium & Studiemeesters voeren de begeleiding uit.
Voor vragen over deze tijdelijke statistiek ondersteuning kun je contact opnemen met Arjen van Vliet: a.vanvliet@uu.nl.  

Aanmelden

Het traject is gratis en je kunt je aanmelden via ons inschrijfformulier hieronder. In de bevestigingsmail ontvang je de instructies om het traject te starten.
Wil je liever een Engelstalig traject starten, ga dan naar onze Engelstalige pagina