Hoe is het met jouw energieniveau, heb je soms het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden? Heb je wel eens momenten waarop je stress ervaart? Vind je het moeilijk om keuzes te maken rondom je studie?

De welzijnstrainers van het studieadviesteam bieden het hele jaar door preventieve trainingen aan op het gebied van omgaan met prestatiedruk, leren studeren, keuzes maken, prioriteiten stellen en afstuderen.

It was very informative and a good opportunity to discuss these issues with my classmates and the advisers in a relaxed and open setting. I found it very helpful

Volg een training

In kleine groepen gaan we in (gratis) bijeenkomsten van 2 uur op een actieve manier aan de slag met een van de bovenstaande thema’s. Hierbij krijg je handvatten aangereikt om je inzicht te vergroten en met bijvoorbeeld stress of druk om te gaan. Het fijne is bovendien dat je van medestudenten hoort wat zij ervaren en hoe zij hiermee omgaan. Onderwerpen waar je misschien anders niet zo snel over praat worden bespreekbaar gemaakt zonder dat het meteen een groot probleem hoeft te zijn.

Er is een mogelijkheid om na afloop van zo’n training een aantal keren met mensen uit de training samen te komen en nog eens verder te praten over wat er tijdens de training aan bod is gekomen. Dit noemen we intervisiegroepjes.

Heb je interesse bekijk dan het aanbod op deze pagina en meld je aan voor een van onze workshops door te mailen naar welzijnstrainers.gw@uu.nl. Let op! Voor de trainingen omgaan met prestatiedruk van 18 en 21 november kun je je opgeven via de Wellbeing Week. Verderop op deze pagina staan de exacte data en locaties van de workshops. Geef in je mail aan op welke dag je deel wilt nemen!

Contact

Maaike Wouda & Laurens Meindertsma
Welzijnstrainers GW
welzijnstrainers.gw@uu.nl

Agenda

12
dec
12 december 2019 15:15 - studentenwelzijn
Maken van keuzes en het stellen van prioriteiten leiden tot een realistische en haalbare planning. Gezond functioneren is een belangrijk uitgangspunt.
9
jan
9 januari 2020 15:15 - studentenwelzijn
Prestatiedruk signaleren, prestatiedruk bespreekbaar maken, inspiratie over hoe om te gaan met prestatiedruk
14
jan
14 januari 2020 11:00 - studentenwelzijn
Hoe kan je het beste halen uit de samenwerking met je scriptiebegeleider?
RSS