Heb je wel eens momenten van stress? Vind je het moeilijk om keuzes te maken rondom je studie?

De welzijnstrainers GW geven het hele jaar door preventieve trainingen op het gebied van omgaan met prestatiedruk, leren studeren, keuzes maken, prioriteiten stellen en afstuderen.

"It was very informative and a good opportunity to discuss these issues with my classmates and the advisers in a relaxed and open setting. I found it very helpful."

Volg een training

In (gratis) bijeenkomsten van 2 uur gaan we met een kleine groep op een actieve manier aan de slag. Je krijgt handvatten aangereikt om je inzicht te vergroten en met zaken als druk om te gaan. Van je medestudenten hoor je wat zij ervaren en hoe zij met stress omgaan. Onderwerpen waar je misschien anders niet zo snel over praat worden bespreekbaar gemaakt zonder dat het meteen een groot probleem hoeft te zijn.

Na afloop van een training kun je eventueel nog een paar keer met mensen uit de training samenkomen en verder praten in intervisiegroepjes.

Contact

Maaike Wouda & Laurens Meindertsma
Welzijnstrainers GW
welzijnstrainers.gw@uu.nl

Agenda

3
mrt
3 maart 2020 11:00 - studentenwelzijn
Ben je op zoek naar extra nndersteuning op het gebied van keuzes maken, prioriteren en plannen?
12
mrt
12 maart 2020 15:15 - studentenwelzijn
Vraag jij je regelmatig af welke stappen te zetten als je straks bent afgestudeerd? Doe dan mee aan de workshop “Bijna afgestudeerd, en dan?”
19
mrt
19 maart 2020 15:15 - studentenwelzijn
Maak je je zorgen over afstuderen? Kom dan op donderdag 19 maart naar de Intervisiegroep ‘Hulp bij afstuderen’
24
mrt
24 maart 2020 11:00 - studentenwelzijn
Maak jij je zorgen over je BSA? Vind je het lastig om te studeren of te plannen en kom je daardoor in de knoei met deadlines of het voorbereiden voor toetsen?
30
apr
30 april 2020 15:15 - studentenwelzijn
Maak je je zorgen over afstuderen? Kom dan naar de Intervisiegroep ‘Hulp bij afstuderen’

Pagina's

RSS