Humanities Honours Programme

Honoursonderwijs is academische verdieping, interdisciplinaire verbreding en verbinding met de maatschappij

Bij het Humanities Honours Programme (HHP) krijg je uitdagend, kleinschalig onderwijs. Je kunt je verdiepen op het gebied van je eigen bachelor of juist de verbreding opzoeken samen met studenten uit andere opleidingen bij Geesteswetenschappen.

Meer weten? 

Heb je interesse in ons honoursprogramma? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten op woensdag 20 maart en maandag 25 maart 2024, van 17.15 tot 19.00.

Aanmelden

Voldoe je aan de criteria en wil je meedoen? Meld je dan aan via Osiris Zaak en stuur de gevraagde documenten mee (CV, motivatiebrief van max 750 woorden, representatief werkstuk en een Osiris-uitdraai van je cijferlijst). De deadline voor aanmelden is 1 mei 2024. Zorg dat je in de maand mei beschikbaar bent voor een gesprek met de selectiecommissie.

HHP blog

Om een indruk te krijgen van de activiteiten en projecten in het Humanities Honours kijk je op het door studenten geredigeerde HHP blog.

Er zijn ook andere vormen van extra uitdaging, bijvoorbeeld het Descartes College of het volgen van van een tweede minor. Kijk hier voor alle mogelijkheden. 

Contact

Wil je meer weten over het Humanities Honours Programme, of heb je vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via humanitieshonours@uu.nl

Honourscoördinatoren per domein

Studievereniging Eureka

Eureka is de studievereniging die hoort bij het Humanities Honours Programme. Eureka organiseert leuke en leerzame activiteiten en helpt je op weg bij het organiseren van een (portfolio) activiteit.

Mail: bestuur@sveureka.nl